IAM NL Update November 2018

IAM NL Update November 2018

The IAM NL annual conference 2018 - I Am Connected event video

Last September 26th, the IAM Netherlands Annual Conference was held in Haarlem. Nearly 100 Asset Management professionals met each other for a full day event at the Province House, the headquarters of the Province of North-Holland. According to the hosting Asset Management Director Chris de Vries: “probably our most beautiful asset in our portfolio”.

Het IAM NL jaarcongres 2018 – I Am Connected sfeerimpressie video

Op 26 september vond het jaarcongres van IAM Nederland plaats in het provinciehuis van de provincie Noord-Holland in Haarlem. Door Chris de Vries, directeur Beheer & Uitvoering Provincie Noord Holland, benoemd als zijn misschien wel mooiste asset. Tegen de 100 assetmanagers en assetmanagement professionals uit verschillende sectoren waren verbonden onder de noemer I am Connected. Bekijk de video voor een sfeerimpressie van de deze dag.

Next themed session IAM NL : Asset Management and the Energy transition, February 7th

Global ambitions, national ambitions and local ambitions related to the energy transition. How will the Dutch make it happen? What can we do as Asset Management Professionals. How can we learn and team up? The next themed session will take place on February 7th 2019 at the TenneT headquarters in Arnhem.

IAM NL Themasessie: Assetmanagement en de energietransitie

Klimaatakkoord Parijs, landelijke ambities in de energie agenda, transitiepaden, samenwerking tussen overheden met bedrijven, maatschappelijke organisaties en burgers.  Er zal een hoop energie bij komen kijken om deze transitie te maken. Veel assetmanagement vraagstukken in een snelkookpan op vuur van een nieuw type energiebron.

Hoe werken we samen? Wat kunnen we als assetmanagement professionals van elkaar leren?

Op donderdagmiddag 7 februari 2019 vindt de themasessie Assetmanagement en de Energietransitie plaats bij TenneT in Arnhem.

Upcoming Event: IAM NL Themed Session: Asset Management and the Energy Transition

Date: Thursday February 7th, 2019
Time: 13:00 – 17:00 (NL Time)
Location: TenneT, Utrechtseweg 310, 6800 AS Arnhem